Sony Xperia Sola uvodi “Floating touch”

Sony je nedavno predstavi svoj novi uređaj: Xpera Sola. Ona ima jednu zanimljivu karakteristiku. Ne morate dodicati ekran kako biste utjecali na njega.

Zanimljiva je nova Xperia. Kada surfate na webu, ne morate doticati ekran. dovoljno je da prstom prijeđete preko njega i on će to osjetiti. To je novi “Floating touch” kojeg je predstavio Sony. Kažu kako će to donijeti revoluciju. Kako taj sistem radi, nisu pojasnili. Kažu da ova vrsta interakcije s uređajem donosi bolje iskustvo na internetu. Veća korist od ove vrste interakcije će biti vidljiva kada se krenu distribuirati aplikacije za “Floating touch”

Od ostalih karakteristika uređaja valja spomenuti da ha pokreće Android Gingerbread 2.3 (ovo ljeto stiže nadogradnja za ICS), ima 3.7″ reality display, pokreće ga dual-core procesor od 1GHz, ima 3D surround sound i podršku za NFC i XperiaSmartTags. Za sada dolazi u bijeloj, crnoj i crvenoj boji.

Oglasi

About Emanuel

Emanuel Brađašević glavni je urednik Techno Geeksa. Urednik Wallpapera tjedna i anketa, ovisnik o društvenim mrežama, dizajnu, tehnologijama i najnovijim gadgetima. Ako je potrebno, izrađujem wallpapere "po mjeri". Više informacija pod "kontakt"

Posted on Ožujak 15, 2012, in Android, Mobiteli, Novosti and tagged , . Bookmark the permalink. 2 komentara.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s

%d bloggers like this: